Shkon në pension Ismet Jashanica, një punëtor i vjetër i BKS-së

1:45 / 11 Gusht 2023

Ismet Jashanica, një punëtor model, i cili ka dhënë shumë për sektorin e sigurimeve, respektivisht Byronë Kosovarë të Sigurimit (BKS), sot ka mbushur moshën e pensionimit.

Gjatë një ceremonie të organizuar në zyrat e BKS-së drejtori i këtij Institucioni z.Sami Mazreku ka thënë se ndihet i nderuar dhe respektuar që ka pasur fatin të punoj dhe kontribuoj në sektorin e sigurimeve me profesionist si ky.
“Axha Ismet qysh e kemi thirr të gjithë ka dhënë shumë kontribut në Byronë Kosovare të Sigurimit.

Në emër timin në emër të gjithë punëtoreve unë e falënderoj atë për angazhimin e tij të çmuar dhe një kohësisht i dëshirojmë që të ketë shëndet dhe ta gëzoj pensionin” ka thënë drejtori Mazreku.

Gjithashtu drejtori Mazreku i ka dhuruar edhe një mirënjohje për kontributin e tij në këtë Institucion.

Përndryshe Jashanica që nga viti 2002 punon në sektorin e sigurimeve në vend.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]