Takim pune me ekspertin e Deloitte

10:20 / 21 Janar 2020

Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku dhe Shefi i Zyrës Ligjore Venhar Hana kane pritur në takim Ruzhdi Zenelaj – Ekspert Tatimor nga Deloitte ku kane diskutuar lidhur me çështjet me rendësi për industrinë e sigurimeve që derivojne nga Ligji i ri për Tatimin në të Ardhurat e Korporatave si dhe nevojën për sqarimin e disa përcaktimeve ligjore të përcaktuara në të njëjtin.

/ Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]