Gjykata Kushtetuese, shfuqizon nenin diskriminues të ligjit për Kryqin e Kuq

Gjykata Kushtetuese e Kosovës, përmes një vendimi ka shfuqizuar...

3:58 / 28 Mars 2019 Lexo me shumë

Synohet bashkëpunimi i shoqatave të sigurimit europiane me atë të Kosovës

Shoqata e Sigurimeve e Kosovës e përfaqësuar nga z. Sami Mazreku - Drejtor Ekzekutiv dhe z. Venhar H...

3:33 / 16 Nëntor 2018 Lexo me shumë

Marrëveshje Bashkëpunimi

Shoqata e Sigurimeve e Kosovës (SHSK), ka nënshkruar të enjten në Prishtinë marrëveshje bashkëpunimi...

6:38 / 16 Gusht 2018 Lexo me shumë

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës dhe Odës Ekonomike Angleze...

Sami Mazreku, Drejtor Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës,...

6:44 / 13 Gusht 2018 Lexo me shumë

Automjetet e pa regjistruara alarmojnë Institucionet

Rritja enorme e automjeteve të paregjistruara në vendin tonë, po i shkakton dëme të mëdha bu...

6:41 / 30 Korrik 2018 Lexo me shumë

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]