Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku ka vizituar pikën kufitare...

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku së bashku me Kap. Bastri Zejnullahu koman...

7:25 / 07 Korrik 2021 Lexo me shumë

ATK dhe Byroja Kosovare e Sigurimit nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Administrata Tatimore e Kosovës dhe Byroja Kosovare e Sigurimit, sot kanë nënshkruar Marrëveshje Bas...

7:30 / 06 Korrik 2021 Lexo me shumë

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku ka vizituar pikën kufitare...

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku së bashku më bashkëpunëtorë ka vizituar pikën k...

7:42 / 05 Korrik 2021 Lexo me shumë

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku ka vizituar pikën kufitare...

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku së bashku më bashkëpunëtorë ka vizituar pikën k...

7:39 / 05 Korrik 2021 Lexo me shumë

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku ka vizituar pikën kufitare...

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku së bashku më bashkëpunëtorë ka vizituar pikën k...

7:38 / 05 Korrik 2021 Lexo me shumë

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 info@bks-ks.org