KS Dukagjini

Po rikthehet sërish “Dukagjini”, Kompania e sigurimeve që e çmonit dhe i besonit më së shumti!

Po vjen kësaj here më e vendosur dhe më e motivuar se kurrë për t’ju ofruar shërbimet më cilësore në fushën e sigurimeve, për të cilat keni qenë të bindur sa herë. Po inkuadrohet tash e tutje në tregun kosovar të sigurimeve adresa të cilës më së shumti i drejtoheshit, duke ruajtur cilësitë që i keni njohur dhe i njihni, shërbimet e shpejta, efikase, afarizmin profesional, sigurinë në mbulimin e dëmeve dhe bashkëpunimin e suksesshëm me partnerët afaristë.

20 Vite Eksperiencë

Kësaj here kemi marrë mbi vete dhe kompaninë në zë “Croatia” për të bërë bashkë dy përvoja më se të vlerësuara në këtë treg, që tash e tutje do të shfaqen me emrin e “Dukagjinit”.

Cilësi të vjetra lidhje të reja

Ju do të rinjihni cilësitë e vjetra, do të çmoni lidhjet e reja, të sigurta, dhe do t’i mbështeteni një perspektive premtuese, të ngritur mbi themelet e vjetra dhe solide të emrit më të besuar në këto anë.

Kyçu direkt ne webfaqen e Kompanis:
http://dukagjiniks.com/

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]