Aprovohet plani i Shoqatës për vitin 2020

1:04 / 18 Dhjetor 2019

Shoqata e Sigurimeve e Kosovës, të mërkurën ka mbajtur takimin e fundit me drejtues të kompanive të sigurimit në vend, ku gjatë këtij takimi është aprovuar plani financiar dhe i punës për vitin 2019, si dhe është aprovuar plani financiar dhe i punës për vitin 2020.

Gjatë takimit përfaqësues të kompanive të sigurimit në vend kanë falënderuar Shoqatën e Sigurimeve për punën që kanë bërë gjatë vitit 2019 në promovimin e sektorit,  si dhe i kanë dhënë mbështetje të plotë për implementimin e aktiviteteve për vitin 2020.

Edhe drejtori i Shoqatës z.Sami Mazreku ka falënderuar drejtuesit e kompanive për mbështetjen e vazhdueshme që ua kanë dhënë.

Mazreku po ashtu ka falënderuar edhe Bankën Qendrore të Kosovës për mbështetje të vazhdueshme.

Në takim ka marrë pjesë edhe zëvendësguvernatori i BQK-së z. Sokol Havolli i cili po ashtu i ka ofruar mbështetje Shoqatës. / Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]