BKS dhe Universum nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi

9:36 / 01 Prill 2021

Kolegji Universum dhe Byroja Kosovare e Sigurimit sot kanë nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi. Memorandumi mes Kolegjit Universum dhe BKS-së, është nënshkruar nga Z. Sami Mazreku, Drejtor Ekzekutiv i BKS-së dhe Z. Alejtin Berisha, President i Kolegjit Universum. Marrëveshja parasheh bashkëpunimin #profesional në fushën e sigurimeve, në organizimin e trajnimeve profesionale për sigurimet. Po ashtu organizimin e tryezave të rrumbullakëta debatuese shkencore, shkëmbimin e literaturës në fushën e sigurimeve, praktika profesionale dhe ligjërata për studentë.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]