BKS-ja dhe AAB-ja nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi

9:34 / 01 Prill 2021

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS), Sami Mazreku dhe rektori i kolegjit AAB, Bujar Demjaha, kanë nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi.
Përmes një postimi në “Facebook”, BKS ka njoftuar se marrëveshja parasheh bashkëpunimin profesional në fushën e sigurimeve, në organizimin e trajnimeve profesionale për sigurimet, organizimin e tryezave të rrumbullakëta debatuese shkencore, shkëmbimin e literaturës në fushën e sigurimeve, praktika profesionale dhe ligjërata për studentë.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]