Byroja dhe Oda Ekonomike e Britanisë në Kosovë me memorandum bashkëpunimi

9:46 / 01 Prill 2021

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku ka pritur të enjten në Prishtinë drejtorin e Odës Ekonomike e Britanisë në Kosovë Bekim Kastratin me të cilin kanë biseduar për mundësitë e bashkepunimit mes këtyre dy Institucioneve të rëndësishme.

Në takim përfaqësuesi e Odës Ekonomike e Britanisë në Kosovë kanë bërë të ditura projektet në vazhdim të cilat do të kënë impakt në sigurimin e automjeteve.

Të dyja palët u pajtuan të zyrtarizojnë bashkëpunimin duke nënshkruar memorandum bashkëpunimi.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]