Diskutime për puntorinë e radhës

10:40 / 16 Janar 2020

Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku ka pritur në takim Hasie Abdullahu dhe Njomëza Zejnullahu nga Checchi and Company Consulting – Program i USAID, për të organizuar bashkërisht punëtorinë ku do të trajtohet tema e zgjidhjes alternative e mosmarrëveshjeve.
Punëtoria do të organizohet në bashkëpunim me Bankën Qendrore të Kosovës me datë 28.01.2019, ku do të jenë pjesëmarrës të gjithë përfaqësuesit e kompanive të sigurimit.

/ Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]