Diskutohet rreth plotësim/ndryshimit të Kushteve të Përgjithshme të Sigurimit të Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia

4:56 / 06 Shkurt 2020

Përfaqësues të të gjitha komiteteve të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës kanë diskutuar në takim lidhur me nevojën dhe domosdoshmërinë e plotësim/ndryshimit të Kushteve të Përgjithshme të Sigurimit të Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia, për të përshtatur sa më mirë me nevojat e reja të policëmbajtësve ashtu që të njejtit në vazhdimësi të kenë siguruar përgjegjësinë e tyre gjatë drejtimit të mjetit motorik. / Shoqata e Sigurimeve të Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]