Drejtori BKS-së mban një prezantim para nxënëseve të shkollës Hasan Prishtina në Mitrovicë

10:01 / 24 Maj 2023

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) z.Sami Mazreku së bashku me Valon Berishën dhe Ilir Prapashticën kanë mbajtur një prezantim para nxënëseve të shkollës së meseme “Hasan Prishtina” në Mitrovicë.

Drejtori Mazreku si dhe Prapashtica e Berisha para tyre kanë shpjeguar rëndësinë e sigurimeve, por edhe informacione të shumta që në të ardhmen do të jenë shumë të nevojshme për ta. Takime dhe prezantime nëpër institucione edukative BKS-ja ka nisur nga fillimi i viti e do të vazhdoj deri në përfundim të këtij viti.

Në fund të takimit drejtori BKS-së i ka ftuar nxënësit që të vizitojnë edhe Institucionin që ai drejton për të parë nga afër se si funksionon.

 

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]