Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku ka vizituar pikën kufitare në Glloboçicë

7:36 / 05 Korrik 2021

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku së bashku më bashkëpunëtorë ka vizituar pikën kufitare në Glloboçicë për të parë nga afër implementimin e vendimit për mbulimin e policave për automjete dhe motoçikleta nga ana e Qeverisë së Kosovës.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]