Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku ka vizituar pikën kufitare në Jarinje

7:25 / 07 Korrik 2021

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku së bashku me Kap. Bastri Zejnullahu komandantin e Pikës Kufitare Jarinje por edhe me zyrtarë tjerë të Policisë së Kosovës kanë vizituar piken kufitare në Jarinje, për të parë nga afër fillimin e implementimit të vendimit të Qeverisë për mbulim të policave për automjetet dhe motoçikletat e bashkatdhetarëve të cilët do të vijnë në Kosovë për të kaluar pushimet verore.

 

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]