Gashi: Zyrat dhe pajisjet të gjitha i kemi të reja

7:46 / 12 Shtator 2022

Gramos Gashi, koordinator i zyrës se BKS-se ne piken kufitare Mutivodë thotë se sivjet organizimi i punës në zyrat ë BKS-së në këtë pikë kufitare ka qenë shumë shumë më i mirë siç tregon ai për dy arsye.

Sipas tij, arsye e parë është se duke filluar nga kabina, pajisjet, inventari në këtë pikë kufitare të gjitha janë të reja.

Sipas tij arsye e dytë është menaxhimi i mirë dhe përkrahja e madhe që ka ardhur nga menaxhmentit, saktësisht nga drejtori Sami Mazreku, siç tregon ai është në gatishmëri 24 orë në përkrahje të stafit në të gjitha pikat kufitare

“Sivjet në këtë pikë kufitare ka pasur fluks më të madh të qytetareve, por sezoni ka qenë shumë i mbarë. Pra, pritja gjatë vitit 2022 në këtë pikë kufitare ka qenë zero” thotë Gramos Gashi, koordinator i zyrës se BKS-se ne piken kufitare Mutivodë

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]