Guvernatori Mehmeti dhe zëvëndësguvernatori Havolli vizituan BKS-së

3:42 / 03 Shkurt 2021

Guvernatori i Bankës Qendrore te Kosovës z.Fehmi Mehmeti si dhe zëvendësguvernatori z.Sokol Havolli kanë vizituar të mërkuren Byrone Kosovare të Sigurimit, ku janë takuar me u.d drejtorin Sami Mazreku. Guvernatori Mehmeti dhe drejtori Mazreku janë dakorduar për rritje të bashkepunimit në mes të këtyre dy Institucioneve te rëndesishme në vend

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]