Guvernatori Mehmeti takoi përfaqësuesit e industrisë së sigurimeve

6:40 / 17 Korrik 2019

Është mbajtur takimi ndërmjet përfaqësuesve të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës dhe  përfaqësusese të industrisë së sigurimeve me z.Fehmi Mehmeti – Guvernator i Bankës Qendrore të Kosovës dhe zyrtarët tjerë të lartë të këtij institucioni

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]