Ilic: Faleminderit drejtorit Mazreku për mbështetje

7:02 / 13 Shtator 2022

Milan Ilic, koordinator i zyrës së BKS-së në pikën kufitare Jarinje tregon se sezonin verore po e përmbyllim në mënyrë shumë të suksesshme. Sipas tij, kjo sezone ka shkuar shumë mirë në pikën kufitare Jarinjë.

Ilic tregon më tutje se në këtë pikë bashkatdhetarët për tu pajisur me policë të sigurimit kufitare është dashur të presin shumë pakë.

“Punëtoret kanë punuar mirë dhe nuk ka pasur asnjë problem. Faleminderit për mbështetjen drejtorit të  BKS-së Sami Mazreku” ka thënë Milan Ilic, koordinator i zyrës së BKS-së në pikën kufitare Jarinjë.

Edhe operatori në këtë pikë kufitare thotë se me ardhjen e drejtorit Mareku kushtet kanë ndryshuar krejtësisht. Puna sipas tij është  shumë më efektive.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]