Intensifikohet bashkëpunimi ndërmjet Byrosë Kosovare të Sigurimit dhe Byrosë së Sigurimit në Maqedoninë e Veriut

8:49 / 20 Maj 2022

Në zyrat e Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS), Drejtori Ekzekutiv i BKS Sami Mazreku ka pritur në takim Z. Trajce Latinovski – Drejtor Ekzekutiv i Byrosë së Sigurimit ne Maqedoninë e Veriut (NIBM), me qëllim të intensifikimit dhe rritjes së bashkëpunimit ndërmjet të dy byrove.

Në takim, Mazreku njoftoi Latinovskin për zhvillimit e industrisë së sigurimeve në vitet e fundit si dhe avancimet teknologjike në fushën e sigurimeve. Më tutje, Latinovski u shpreh se vlerëson lartë bashkëpunimin e ndërsjellë të të byrove, duke theksuar se Byroja e Sigurimit në Maqedoninë e Veriut në çdo kohë do te ofrojë përkrahje institucionale në aplikimin e modaliteteve të përshtatshme teknike për zbatimin e sistemit të Kartomit të Gjelbër në Republikën e Kosovës. / Byroja Kosovare e Sigurimit /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]