Koordinimi për aktivitetet e ardhshme

11:05 / 06 Maj 2020

Pas më shumë se një muaji pune në distancë, sot i gjithë stafi i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës filluan punën nga zyra, natyrisht duke aplikuar të gjitha masat që ka paraparë Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik.

 

Pavarësisht kushteve të rënda nga 15 marsi i këtij viti e deri më sot Shoqata ka zhvilluar aktivitete të shumta sensibilizuese e informuese në gjithë vendin. Sot në takimin e parë pas më shumë se nja muaji nga zyra po koordinohemi për aktivitetet që do të organizohen në ditët dhe muajt në vijim.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]