Kuqi: Kemi përkrahje të madhe nga drejtori Sami Mazreku

7:23 / 12 Shtator 2022

Arbënesha Kuqi, koordinatore e zyrës së BKS-së në pikën kufitare Qafë Morinë thotë se për dallim nga vitet paraprake sivjet sezona verore është përmbyllur shumë mirë.

“Jemi në fund të sezonës dhe jemi shumë të kënaqur me mbarëvajtjen e punëve që janë bërë në këtë pikë kufitare falë përgatitjeve paraprake bëre. Bashkëpunim shumë korrekt në aspekt profesional dhe përkrahje shumë e madhe nga ana e drejtorit të BKS-së Sami Mazreku” ka thënë Kuqi.

Ajo më tutje ka treguar se asnjë klient nuk ka pasur nevojë me prit për me marrë një policë sigurimi në këtë pikë kufitare që e menaxhon ajo.

“Nëse flasim për kushte, zyra e BKS-së në këtë pikë kufitare asnjëherë nuk ka pasur kushte më të mira. I kemi të gjitha falë përkrahjes nga drejtori Sami Mazreku” ka thënë Arbënesha Kuqi, koordinatore e zyrës së BKS-së në pikën kufitare Qafë Morinë

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]