Maliqi: Kemi përkrahje të vazhdueshme nga drejtori Mazreku

7:05 / 13 Shtator 2022

Avni Maliqi, koordinator i zyrës së BKS-së në pikën kufitare Bërnjak thotë se puna sivjet ka shkuar shumë mirë, përves problemeve që kanë pasur me bllokimin e pikave kufitare.

Sipas tij, falë angazhimit dhe menaxhimit të mirë të punëve, bashkatdhetarëve nuk iu ka ra fare me prit në këtë pikë kufitare për tu pajisur me policë sigurimi.

Sipas tij, pas ardhjes në krye të BKS-së së Sami Mazrekut situata ka ndryshuar për të mirë. “Prej ardhjes se drejtorit të ri keni pasur përkrahje morale, por edhe përkrahje tjera, varësisht se çka kem nevojë na” ka thënë Avni Maliqi, koordinator i zyrës së BKS-së në pikën kufitare Bërnjak.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]