Marrëveshje me Universitetin Haxhi Zeka

11:58 / 28 Shtator 2021

Nënshkrimi i Memorandumit të bashkëpunimit në mes Byrosë Kosovare të Sigurimit, përfaqësuar nga drejtori ekzekutiv z. Sami Mazreku dhe Universitetit “Haxhi Zeka” përfaqësuar nga dektori prof. dr. Fadil Millaku.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]