Mazreku dhe Nimani nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

8:51 / 30 Qershor 2020

Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve, Sami Mazreku, ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi dhe Artan Nimanin, Rektor i Universitetit Publik “Fehmi Agani” në Gjakovë.

Mazreku ka thënë se qëllimi i memorandumit është ngritja e nivelit të përgjithshëm të studentëve dhe qytetarëve lidhur me industrinë e sigurimeve dhe zhvillimin e saj, produktet e sigurimit dhe të drejtat e detyrimet e tyre që dalin nga kontratat e sigurimit.

“Sot është nënshkruar memorandumi i mirëkuptimit ndërmjet Sami Mazreku, Drejtor Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës dhe Artan Nimani, rektor i Universitetit Publik “Fehmi Agani” në Gjakovë.
Qëllimi i këtij memorandumi është ngritja e nivelit të përgjithshëm të studentëve dhe qytetarëve lidhur me industrinë e sigurimeve dhe zhvillimit të saj, produktet e sigurimit si dhe të drejtat dhe detyrimet e tyre që dalin nga kontratat e sigurimit.
Angazhimi i studentëve përmes punëve praktike në kompanitë e sigurimit ështe një mundësi e mirë për ta, ashtu që të njëjtit të kenë informacione të mjaftueshme për tu bërë pjesë e industrisë dhe për ta zhvilluar më tutje atë”, ka shkruar Mazreku në profilin e vet në”Facebook”.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]