Mazreku merr pjesë në Forumin e Triestës për Investime në Evropën Perëndimore

8:53 / 30 Qershor 2020

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku, ka marrë pjesë si panelist në Forumin e Triestës për Investime në Evropën Perëndimore, përcjell Bota sot.

Përmes një njoftimi në Facebook nga Shoqata, thuhet se në këtë forum kanë marrë pjesë përfaqësues nga më shumë se 30 shtete të Evropës.

“Investimet dhe Rimëkëmbja Financiare post COVID 19” ka qenë tema e diskutimit, ku përfaqësuesit e industrive të sigurimeve, Banka Qendrore dhe organizata të tjera, kanë shkëmbyer përvojat e tyre profesionale që mund të aplikohen për rimëkëmbjen sa më të shpejtë dhe efektive të ekonomive nga pandemi e COVID19.

Njoftimi i plotë:

Drejtori Ekzekutiv i Shoqates se Sigurimeve te Kosoves ka marr pjese ne cilesine e panelistit ne Forumin e Triestes per Investime ne Evropen Perendimore.

Ne kete forum, kane marr pjese perfaqesues prej me shume se 30 shteteve te Evropes, ku eshte diskutuar tema per “Investimet dhe Rimekembja Financiare post COVID 19”. Perfaqesuesit e industrive te sigurimeve, bankave qendrore te vendeve te ndryshme dhe organizatave te tjera kane shkembyer pervojat e tyre profesionale qe mund te aplikohen per rimekembjen sa me te shpejte dhe efektive te ekonomive nga pandemia COVID19.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]