Mazreku pret bashkatdhetarët në pikën kufitare te Dheu i Bardhë

10:03 / 19 Dhjetor 2020

Sami Mazreku, ushtrues i detyrës së drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimeve (BKS) ka vizituar sonte pikën kufitare te Dheu i Bardhë ku nga afër ka pritur bashkatdhetarët e shumtë të cilët janë duke ardhur në vendlindjen e tyre për të kaluar festat e fund vitit.

Mazreku ka thënë se për t’i eliminuar pritjet BKS-ja paraprakisht ka bërë të gjitha parapërgatitjet në mënyrë që bashkatdhetarët në një afat sa më të shkurt kohore të pajisjen me policë të sigurimit.

“Për tu pajisur me police të sigurimit, bashkatdhetarët nuk do të presin fare, ne paraprakisht kemi bërë të gjitha parapërgatitjet” ka thënë Mazreku.

Mazreku po ashtu ka apeluar të bashkatdhetarët që gjatë kohës sa të qëndrojnë në vendin tonë të kenë kujdes të shtuar në komunikacion, sidomos në këtë kohë kur temperaturat janë të ulëta dhe vendi po përballet me mjegull të dendur.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]