Mazreku takoi drejtorët ligjor dhe përfaqësuesit e kompanive të sigurimit

12:14 / 18 Janar 2021

Sami Mazreku, u.d. Drejtori Ekzekutiv i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS), ka takuar drejtorët e Departamenteve Ligjor dhe përfaqesuesve të kompanive të sigurimit, ku është diskutuar rishikimi funksional i Byrosë Kosovare të Sigurimit dhe propozim-ndryshimet e nevojshme në aktet përkatese për avancimin e funksionimit të institucionit.

/ Byroja Kosovare e Sigurimit /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]