Mazreku takoi Avokatin e Popullit

8:28 / 24 Nëntor 2020

U.D. Drejtori Ekzekutiv i Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku ka takuar Avokatin e Popullit Naim Çelaj.

Në takim, është diskutuar lidhur me mbrojtjen e të drejtave dhe lirive themelore të qytetarëve të Republikës së Kosovës në aspektin e heqjes së kushtëzimeve kundërkushtetuese në procedurën e regjistrimit të mjeteve motorike. / Byroja Kosovare e Sigurimeve /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]