Mazreku takoi komandantin e stacionit policor në pikën kufitare në Morinë

1:14 / 28 Dhjetor 2020

Sami Mazreku, ushtrues i detyrës së drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS), ka takuar të hënën kapiten Arber Telaku, komandant i stacionit policor në pikën kufitare në Morinë.

Gjatë takimit Mazreku dhe kapiten Telaku kanë shikuar mundësinë e rritjes së bashkëpunimit në mes këtyre dy Institucioneve të rëndësishme.

Pas takimit Mazreku tha se fokus i veçantë i takimit ishte edhe lehtësimi i procedurave për bashkatdhetarët tanë kur të vij në Kosovë.

“Lehtësimi i procedurave nëpër gjithë pikat kufitare që bashkatdhetarët tanë mos të humbasin kohë me pajisje me policë sigurimi është synim kryesor i joni” ka thënë Mazreku.

 / Byroja Kosovare e Sigurimit /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]