Mazreku takoi Konsullin e Kosovës në Kanada

9:20 / 20 Janar 2021

Sami Mazreku, ushtrues i detyrës së drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) ka takuar të martën në Prishtinë Donat Sylën, konsull i Ambasadës së Republikës së Kosovës në Kanada.

Gjatë takimit u.d drejtori Mazreku dhe konsulli Syla kanë biseduar rreth rritjes së bashkëpunimit në fushën e sigurimeve në mes së Republikës së Kosovës dhe Republikës së Kanadasë.

/ Byroja Kosovare e Sigurimit /

 

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]