Mazreku takoi zëvendëskryetaren e Këshillit Gjyqësor të Kosovës

9:14 / 24 Tetor 2019

Sami Mazreku, drejtor i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës ka takuar të enjten në Prishtinë zëvendëskryetaren e Këshillit Gjyqësore të Kosovës  Makfirete Sallauka si dhe gjykatësin Armend Berisha.

Gjatë takimit Sallauka dhe Mazreku kanë biseduar rreth rritjes së bashkëpunimit në mes këtyre dy institucione, por edhe çështje tjera që janë në interes të këtyre Institucioneve / Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]