Mblidhet Komiteti i Auditimit

10:08 / 24 Janar 2020

Në takimin e Komitetit të Auditimit të mbajtur në kuadër të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës është diskutuar lidhur me aktivitetet që do të mbajë shoqata dhe anëtarët lidhur me proceset e auditimit të brendshëm të kompanive të sigurimit.

Në takim, është vlerësuar e nevojshme që të organizohen trajnime nga ekspert nga Shqipëria, për të avancuar njohuritë dhe praktikat në fushën e auditimit të brendshëm.

/ Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]