Murtezaj dhe Mazreku biseduan për implementimin e Ligjit për Tatimin e Korporatave

2:41 / 09 Tetor 2019

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Ilirr Murtezaj ka pritur në takim drejtori Ekzekutiv të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës (ShSK), Sami Mazrekun.

Qëllimi i këtij takimi ishte implementimi i Ligjit për Tatimin e Korporatave, i cili ka hyrë në fuqi në muajin Gusht të këtij viti. “Në takim z. Mazreku u njoftua nga drejtori i ATK-së, se sipas këtij ligji kompanitë e sigurimit, nga data 5 gusht 2019 e tutje do të deklarojnë dhe paguajnë tatim si çdo person tjetër juridik”, thuhet në njoftimin e ATK-së.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]