Njoftim me rëndësi për bashkatdhetarët

12:40 / 21 Dhjetor 2020

21.12.2020

Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) njofton të gjithë bashkatdhetarët të cilat si pasojë e një problemi teknik në sistem kanë paguar prim prej 13 euro për muajin janar 2021, luten që gjatë lëshimit të vendit të ndalen në pikat kufitare, respektivisht nëpër zyrat e Byrosë Kosovare të Sigurimit dhe të marrin parat që ata kanë paguar.

Sipas të dhënave zyrtare të BKS-së numri i bashkatdhetarëve që kanë paguar primin prej 13 euro për qëndrim në Kosovë gjatë janarit 2021 është i vogël.

Byroja Kosovare e Sigurimit edhe një herë njofton të gjithë bashkatdhetarët që polica e sigurimit që ata nxjerrin deri më 31.12.2020 e që ka validitet 1 muaj mbulohet tërësisht nga Qeveria e Kosovës.

/Byroja Kosovare e Sigurimit /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]