Pensionohen dy operatorë të BKS-ë

7:48 / 13 Qershor 2022

Sot ka arritur moshën e pensionimit Koordinatori i pikës kufitare të shitjes z. Bylent Dragidella dhe operatori në këtë pikë, z. Abdyl Mazreku.
Byroja Kosovare e Sigurimit vlerëson lartë kontributin e tyre në arritjen e vazhdueshme të objektivave të pikës së shitjes në kuadër të Departamentit të Sigurimit Kufitar pranë Byrosë Kosovare të Sigurimit.
Byroja Kosovare e Sigurimit i uron z. Dragidella dhe z. Mazreku shëndet të mirë në vitet në vijim.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]