Përfaqësues të Shoqatës dhe Industrisë së sigurimeve pjesmarrës në “Ditët e Sigurimeve në Kroaci”

9:15 / 07 Nëntor 2019

Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku dhe Jeton Rexhepi, Nënkolonel i Policisë së Kosovës bashkërisht me përfaqësues të industrisë së sigurimeve në Kosovë po marrin pjesë në Konferencën Ndërkombëtare dy-ditore “Ditët e Sigurimeve në Kroaci”, e cila organizohet nga Shoqata e Sigurimeve të Kroacisë në Opatija.

Në konferencë janë të pranishëm më shumë se 500 profesionist të industrive të sigurimeve nga mbarë bota. / Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]