Prezantim nga kompania “Quantix”

8:52 / 09 Tetor 2020

Kompania Quantix L.L.C. sot ka prezantuar në zyrat e Byrosë Kosovare të Sigurimit aplikacionet për uljen e numrit të mjeteve motorike të paregjistruara e të pasiguruara.
Aplikacionet janë të ndërtuar në disa komponentë, që konsistojnë në funksionalizimin e:
1. Hartës së Aksidenteve, e cila mundëson identifikimin e zonave të caktuara me rrezikshmëri dhe frekuencë të lartë të aksidenteve,
2. Certifikatës së aksidentit, përmes të cilës qytetarët do të kenë mundësinë e verifikimit nëse një mjet motorik i caktuar ka pasë ose jo të shkaktuar aksident,
3. Sistemit anti-mashtrim, përmes të cilit do të analizohen rastet potenciale të mashtrimit në sigurime me qëllim të parandalimit të tyre,
4. Aplikacionit mobil për ndërgjegjësim të qytetarëve lidhur me sigurimet, të cilët do të marrin informacione të ndryshme mbi aksidentet dhe produktet e ndryshme të sigurimeve të cilat ofrohen nga industria e sigurimeve.
Këto aplikacione do të lansohen brenda një periudhe të shkurtë kohore, të cilat do të prezantohen për përdorim praktik dhe sa më të lehtë për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]