Prezantimi nga EKIN Patrol

8:54 / 07 Tetor 2020

Kompania e teknologjisë informative EKIN Patrol përmes partnerit të saj ekskluziv teknologjik në Kosovë kompanisë “Info Soft Systems” kanë prezantuar para U.D. Drejtor Ekzekutiv të Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku dhe stafit të institucionit funksionimin dhe implementimin e projektit për identifikimin e veturave të paregjisturara / pasigurara nëpërmjet EKIN pajisjeve për leximin automatik të targave të regjistrimit të mjeteve motorike dhe sistemin softverik për implementim.
Sot janë prezantuar funksionimi i paisjeve EKIN patrol G2 për vendosje në makinat e policisë si dhe EKIN Micro Spoter G2 për vendosje dhe përdorim mobil sipas nevojës dhe planeve, të cilat do të realizohen në bashkëpunim me institucionet relevante. / Byroja Kosovare e Sigurimeve /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]