Rexhepi: Drejtori Mazreku na i plotësi kushtet 100 %

10:20 / 13 Shtator 2022

Valon Rexhepi, koordinator i zyrës së BKS-së në pikën kufitare Dheu i Bardhë thotë se punët gjatë kësaj sezone kanë shkuar shumë mirë.

Sipas tij, fale menaxhimit të mirë dhe përkrahjes se madhe nga qendra punët kanë shkuar shumë më mirë krahasuar me vitet paraprake. Rexhepi thotë se gjatë këtij viti edhe kushtet e punës kanë ndryshuar tej mase në raport me vitet paraprake.

“Drejtori i BKS-së Sami Mazreku na i plotësoi 100 % kushte e punës. Kontonieri është i ri, inventari po ashtu i ri, teknologjia e re…etj” ka thënë ai.

 

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]