Shabani: Faleminderit drejtori Mazreku që ka investuar në staf dhe teknologji

10:14 / 13 Shtator 2022

Bajram, Shabani, koordinator i zyrës së Byrosë Kosovare të Sigurimit në pikën kufitare Muqibabë thotë se kjo sezon ka ec shumë mbarë sivjet.

Sipas tij, qytetaret nuk kanë pasur nevojë fare të presin për tu pajisur me policë sigurimi, pasi që siç tregon ai falë menaxhimit të mirë dhe përkrahjes së vazhdueshme nga menaxhmentit gjithçka ka ecur shumë mirë.

Më tutje, Shabani thotë se ndryshimi i kushteve të punës ka sjell edhe më shumë efektivitet në punë. “Falë angazhimit të drejtorit që ka investuar në staf dhe në pajisje teknike, teknologji, palët nuk kanë pasur nevojë të presin fare për tu pajisur me policë sigurimi” ka thënë ai.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]