Shoqata e Sigurimeve nis me trajnime Online

10:17 / 30 Mars 2020

Për shkak të situatës së krijuar në vend Shoqata e Sigurimeve të Kosovës ka marrë vendim që deri në përmirësimin e situatës trajnimet obligative për agjentet e sigurimeve do të mbahen Online.

“Sot është mbajtur mbledhja e stafit të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, ku është vendosur për mbajtjen online të trajnimit të vazhdueshëm për agjentet e kompanive te sigurimeve. Shoqata e Sigurimeve të Kosovës është e përkushtuar të respektoje të gjitha vendimet dhe rekomandimet e Qeverisë së Republikës se Kosovës, Ministrisë së Shëndetësisë dhe IKSHP-se, për te siguruar mbrojtje maksimale te shëndetit dhe jetës se te gjithë qytetareve ne Republikën e Kosovës” ka thënë drejtori i Shoqatës Sami Mazreku / Shoqata e Sigurimeve të Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]