Sigurimet, modul i trajnimeve ne Akademine e Drejtesise

7:43 / 13 Qershor 2022

Drejtori Ekzekutiv i Byrose Kosovare te Sigurimit z. Sami Makzreku eshte pritur ne takim nga Drejtori i Akademise se Drejtesise z. Enver Fejzullahu.
Te dy bashkebiseduesit, jane pajtuar per nevojen e ndarjes se pervojave te industrise se sigurimeve dhe analizimin e praktikave me te mira per zgjidhjen e rasteve me procedure kontestimore me objekt kompensimi i demit.
Perfshirja dhe angazhimi i eksperteve nderkombetar te fushes eshte vleresuar larte nga Drejtori Fejzullahi, i cili shprehu falenderimin dhe gatishmerine per thellimin e bashkepunimit ne kuader te memorandumit te nenshkruar

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]