Sonte në mesnate hyjnë në fuqi dy vendime të rëndësishme

8:01 / 30 Qershor 2021

Vendimi për njohje reciproke të policave TPL plus me Malin e Zi si dhe vendimi për kompensimin e policave për automjetet dhe motoçikletat e bashkatdhetarëve nga ana e Qeverisë së Kosovës do të hyjnë në fuqi sonte në mesnatë.
Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku së bashku Ragip Bunjakun, u.d drejtor i Policisë kufitare, por edhe me zyrtarë tjerë të Policisë së Kosovës kanë vizituar piken kufitare në Merdare, për të parë nga afër parapërgatitjet e fundit për fillimin e implementimit të vendimit të Qeverisë për mbulim të policave për automjetet dhe motoçikletat e bashkatdhetarëve të cilët do të vijnë në Kosovë për të kaluar pushimet verore.
Drejtori Mazreku ka thënë se dy vendimet janë shumë të rëndësishme si për lehtësim të qarkullimit, por do të kenë impakt edhe në aspekt financiar, pasi që sipas tij qytetaret e Kosovës për të kaluar në Mal të Zi mund ta shfrytëzojnë vetëm policën TPL plus e cila vlen edhe për Maqedoni dhe Serbi, deri sa për bashkatdhetarët të cilët hyjnë nga mesnata në vendin tonë, Qeveria e Kosovës do të mbuloj policën.

FRONTONLINE – www.frontonline.net

BOTASOT – www.botasot.info
https://www.botasot.info/aktuale-lajme/1617928/dy-vendime-te-rendesishme-hyjne-ne-fuqi-sonte-ne-mesnate/?fbclid=IwAR2yv9D-XJgQTh5-WHgTNgwRzgtMl-7gqt-rq01y2LyCsR_npuR2HRSe8Bw

SYRI – www.syri.net
https://www.syri.net/syri_kosova/lajme/266797/nga-mesnata-diaspora-nuk-paguajne-sigurim-ne-kosove-derisa-ne-malin-e-zi-duhet-te-shkohet-me-tpl-plus/?fbclid=IwAR3WKhkjLaua9OxVyRv8jqEoWIy0HTnUM8WtYJfvhk5cMId9zxbK1ssPjG4

INDEKSONLINE -www.indeksonline.net
https://indeksonline.net/sonte-ne-mesnate-hyjne-ne-fuqi-dy-vendime-te-rendesishme/?fbclid=IwAR3vJlPYRQnlPSg8HaBEXzLKlJ_vZkiXzL_1bTLwShjHMH6C5V19RURlnhI

EPOKA E RE – www.epokaere.com
https://www.epokaere.com/bks-dy-vendime-te-rendesishme-hyjne-ne-fuqi-sonte-ne-mesnate/?fbclid=IwAR14jt7g4fHaw4HbqoXRLRHWJuwjv-e0wdK4S7-9aL8BxSDJgRyA9zq8RwA

RTK – www.rtklive.com
https://rtklive.com/sq/news-single.php?ID=534789&fbclid=IwAR3VzJtlAVQolr4h5NEGfasR5bBhTe2oneyo9h7xua5vYcEe9T5_CgCqXiY

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]