Takim me Drejtorët e Departamenteve të Dëmeve të kompanive të sigurimit

8:59 / 08 Tetor 2020

U.D. Drejtori Ekzekutiv i Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku sot ka takuar Drejtorët e Departamenteve të Dëmeve të kompanive të sigurimit anëtare të Byrose Kosovare të Sigurimit.
Në takim, është diskutuar lidhur me ndryshimet e nevojshme për të avancuar sistemet e trajtimit të dëmeve dhe rritjen e efikasitetit në proceset e trajtimit të kompensimit të dëmeve materiale dhe jomateriale. / Byroja Kosovare e Sigurimeve /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]