Takim me guvernatorin Fehmi Mehmeti

6:52 / 05 Qershor 2019

Takim me guvernatorin e Bankes Qendrore te Kosoves z.Fehmi Mehmeti në Samitin e Guvernatorëve të Bankave Qendrore të Shteteve të Regjionit, të ministrave të Financave dhe drejtorëve të Administratave Tatimore të rajonit të Ballkanit Perëndimor i cili po mbahet në Beçic te Malit te Zi

 

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]