Takim me Komitetin e Marketingut

10:29 / 21 Janar 2020

Sot është mbajtur mbledhja e Komitetit të Marketingut ku është diskutuar lidhur me aktivitetet e Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës në promovim të produkteve të sigurimit që ofrohen nga kompanitë e sigurimit si dhe aktivitetet tjera që do të ndërmerren në edukim sa më të mirë të policëmbajtësve dhe qytetarëve në përgjithësi.

Po ashtu, anëtarët e Komitetit janë njoftuar për organizimin e Panairit të parë të Sigurimeve ku të gjitha kompanitë e sigurimeve do të kenë mundësinë për shpalosjen e ofertave dhe produkteve të tyre për klientët potencial në sigurime.

/ Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]