Takim pune me eksperin për çështje tatimore pranë Deloitte

6:37 / 25 Korrik 2019

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku ka takuar z. Ruzhdi Zenelaj, ekspert për çështje tatimore pranë Deloitte.

Ne takim është diskutuar lidhur me Ligjin Nr. 06/L-105 për Tatimin në të ardhurat e Korporatave dhe udhezimet adminstrative që do të nxirren në implementim të këtij ligji.

Drejtori Ekzekutiv i Shoqates se Sigurimeve te Kosoves z. Mazreku ka falenderuar z. Zenelaj per kontributin profesional ne procesin e ndryshimit te ligjit qe rregullon tatuarjen e kompanive te sigurimit.

 

 

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]