Takim pune me kryeshefen Ekzekutive te kompanise se sigurimeve “Siguria”

6:58 / 16 Prill 2019

Sot, Drejtori Ekzekutiv i Shoqates se Sigurimeve te Kosoves z. Mazreku ka zhvilluar nje takim pune me Kryeshefen Ekzekutive te kompanise se sigurimeve “Siguria”, te ciles i ka uruar shume suksese ne detyren e re.
Ne takim, eshte diskutuar per ngjarjet e fundit ne industrime e sigurimeve, proceset qe do te angazhohet ne vijim Shoqata si dhe trendet e zhvillimit te industrise se sigurimeve.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]