Takim pune me Nënkolonel Jeton Rexhepi dhe Fejzullah Mustafa, Shef i Departamentit për Siguri Rrugore ne MIT

8:34 / 14 Tetor 2019

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku është takuar të hënën në Prishtinë me Nënkolonel Jeton Rexhepi dhe Fejzullah Mustafa, Shef i Departamentit për Siguri Rrugore ne MIT.

Gjatë takimit është diskutuar rreth organizimit të aktiviteteve të përbashkëta që kanë synim të vetëm uljen e aksidenteve me pasoja fatale, por edhe atyre me lëndime të lehta e rënda trupore.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]