Takim pune me përfaqësuesit e IFC-së

10:45 / 16 Janar 2020

Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku ka pritur në takim përfaqësuesit e IFC-së në Kosovë Syzana Dautaj dhe Aida Selimi si dhe përfaqësuesit e IFC-së Andriy Zaripov – Ekspert i Sigurimeve Agro.
Në takim, është diskutuar lidhur me asistencën e IFC-së në implementimit të projektit të Sistemit të Sigurimeve Bujqësore në Kosovë.

/ Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]